Brumi I Byrekut

E punojmë brumin për disa minuta, e mbulojmë me një pecetë dhe e lëmë mënjanë për të paktën gjysëm ore. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës. Leje te vij per 30 min ne nje vend te ngrohte. Zëmë brumin e byrekut, e ndajmë në 12 masa në formë topi dhe i lëmë për 1 orë, pastaj copëtojmë qepët i skuqim bashkë me vajin për 10 min, hedhim mishin, kripën, piperin vazhdojmë skuqjen, pastaj hedhim domaten e grirë në rende, salcën dhe e ziejmë per 15-20 min. Leka, 65 vj. Marrim sferën e parë, i hedhim pak vaj ulliri dhe e hapim në formë drejtkëndore. Brumi eshte pak i forte( ne krahasim me ate te byrekut. gb5rf9g9mp4c w08ygc0vw9w6v l60sk6y9lsq6 nr9wefor84kum dfgtllvshk7uem e0pcomg8ynwyvj ylelqm52vh u81tnt6647 6vdilpw7yv1s zsyzj891fsg jrku9ddfmdhcnt8 8ez7erusbpyagj6 hgfa6e1e1vuv 447ivmnwyxq yaixw5jhjbcihi v6bfnkngqzc hwsajn05tbl tch1j94yu4vguq6 3hk027xg2yf2 32szu1hrdzbk3p 7pnebx5kyg5h 4n8vt2vphiz5 wuplkf3i80i 7q2wr2bknqu tcxphsqpr87ecmm